غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز

سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود

سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج گفت: رزمایش پیامبر اعظم که تمرین آمادگی بسیجیان کشور و نمادی از اقتدار و وحدت بسیجیان است، در تمامی استان‌های ایران برگزار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 20
کد خبر: ۲۷۱۶۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار حسین معروفی در جمع خبرنگاران تأکید کرد که بسیج همواره در خدمت مردم بوده و این رزمایش نیز نمادی از اقتدار و توانمندی نیرو‌های بسیجی است.

به گفته سردار معروفی، تاکنون این رزمایش در چندین استان اجرا شده و به زودی در سایر استان‌ها نیز انجام خواهد شد. وی افزود: بسیج به عنوان یک نهاد مردمی، همواره در خدمت جامعه بوده و رویکرد اصلی آن مردم‌محوری است.

معاون هماهنگ‌کننده بسیج مستضعفین همچنین به مرحله دوم رزمایش پیامبر اعظم ۱۹ در استان سمنان اشاره کرد و آن را نمونه‌ای بارز از اقتدار و دستاورد‌های نیرو‌های بسیجی دانست.

وی خاطرنشان کرد که این رزمایش‌ها نشان‌دهنده پیشرفت‌ها و موفقیت‌های نظام جمهوری اسلامی است.

سردار معروفی گفت: بسیج به عنوان یک نهاد خدمت‌رسان در تمامی حوزه‌ها فعالیت می‌کند و رزمایش‌هایی مانند پیامبر اعظم، توانمندی و آمادگی این نیرو‌ها را به نمایش می‌گذارد.

وی تأکید کرد که این رزمایش‌ها نه تنها توان دفاعی کشور را تقویت می‌کنند، بلکه عامل تقویت روحیه مقاومت و ایستادگی در میان مردم و بسیجیان نیز هست.

وی همچنین بیان کرد که بسیج همواره در کنار مردم بوده و این رزمایش‌ها نیز با مشارکت گسترده مردم برگزار می‌شود. سردار معروفی خاطرنشان کر: این اقدامات نشان‌دهنده همبستگی و وحدت میان مردم و نیرو‌های بسیجی است.

در پایان، سردار معروفی اظهار داشت: رزمایش پیامبر اعظم در همه استان‌های کشور ادامه خواهد یافت و بسیج همواره آماده خدمت‌رسانی به مردم و دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی خواهد بود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار